Retourinformatie

Veel van onze producten zijn vanwege hun aard beperkt houdbaar. Het maakt daarom uit of u een product wilt retourneren omdat u zich bedenkt, of omdat het product kwaliteitsgebreken vertoont.

Wilt een product retourneren omdat u zich heeft bedacht, dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na aankoop retourneren. Beperkt houdbare producten zijn uitgezonderd van deze regel. Voor uitgebreidere informatie over de uitzonderingen verwijzen we u naar Artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.

Als een product kwaliteitsgebreken vertoont, kun u het retourneren. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Neem contact op met onze klantenservice via info@drentsgoed.nl om het retourproces te starten met de volgende gegevens:

  • Uw naam
  • Uw e-mailadres
  • Het bestelnummer
  • De reden waarom u het product wilt retourneren

Bij het retourneren van de bestelling moet het pakket een briefje bevatten met uw naam, bestelnummer, ordernummer en uw contactgegevens. Het retouradres is:

DrentsGoed Streekproducten
Hoofdweg 3
7934PD Stuifzand

We bekijken elke retourmelding afzonderlijk. Zodra we uw geretourneerde product hebben ontvangen en de reden waarom u wilt retourneren binnen de regels van onze Algemene Voorwaarden valt, storten we het tegoed binnen 14 dagen terug in dezelfde betalingsvorm als waarmee de order is ontvangen.

Bestellen?

Bezoek onze webshop en geniet van de verse, eerlijke producten van DrentsGoed Streekproducten.